روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی

طرز تهیه استیک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه استیک , استیک , استیک آبدار آلمانی

اگر شما هم نام استیک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی

رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و

سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند.

غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.

مواد لازم برای تهیه استیک آبدار آلمانی :

برش باریک فیله :♦: 8 برش

روغن زیتون :♦: به مقدار لازم

 نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم

رزماری تازه، خرد شده  :♦: به مقدار لازم

 فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک) :♦:  1 عدد

 فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) :♦: 1 عدد

کدو (برش های باریک) :♦: 1 عدد

 پیاز (برش های باریک) :♦: 1 عدد

 قارچ دکمه ای (برش های باریک) :♦: کمی

مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

 روغن زیتون :♦: 1 قاشق چایخوری

سیر بزرگ، له شده :♦:  1 حبه

 سرکه بالزامیک :♦: ربع فنجان

 شکر :♦: 2 قاشق چایخوری

 رزماری تازه :♦: 2 شاخه

 آب گوشت    :♦: ربع فنجان

روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی

طرز تهیه استیک , استیک , استیک آبدار آلمانی

طرز تهیه استیک :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه استیک ابتدا باید

به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید.

به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.

روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید.

در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید.

برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.

برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری:

روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید.

سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید.

بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند.

سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد.

سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.

گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند.

اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند.

سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید.

روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی

در صورت تمایل در کنار این غذا سیب زمینی تنوری سرو کنید.

طرز تهیه استیک , استیک , استیک آبدار آلمانی

روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی