روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
طرز تهیه استیک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام استیک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و
سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند.
غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.
مواد لازم برای تهیه استیک آبدار آلمانی :
برش باریک فیله :♦: 8 برش
روغن زیتون :♦: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم
رزماری تازه، خرد شده :♦: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک) :♦: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) :♦: 1 عدد
کدو (برش های باریک) :♦: 1 عدد
پیاز (برش های باریک) :♦: 1 عدد
قارچ دکمه ای (برش های باریک) :♦: کمی
مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:
روغن زیتون :♦: 1 قاشق چایخوری
سیر بزرگ، له شده :♦: 1 حبه
سرکه بالزامیک :♦: ربع فنجان
شکر :♦: 2 قاشق چایخوری
رزماری تازه :♦: 2 شاخه
آب گوشت :♦: ربع فنجان
روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
طرز تهیه استیک :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه استیک ابتدا باید
به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید.
به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.
روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید.
در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید.
برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.
برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری:
روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید.
بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند.
سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد.
سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.
گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند.
اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند.
سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
در صورت تمایل در کنار این غذا سیب زمینی تنوری سرو کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه استیک خوشمزه به روش و سبک آلمانی
- ۹۷/۰۷/۰۶