همه چیز در مورد درمان بواسیر با لیزر بدون عمل جراحی، خطرات و مزایا
همه چیز در مورد درمان بواسیر با لیزر بدون عمل جراحی، خطرات و مزایا
درمان بواسیر با لیزر ، درمان بواسیر با لیزر در شیراز ،هزینه درمان بواسیر با لیزر ،مرکز درمان بواسیر با لیزر در شیراز،مراکز درمان بواسیر با لیزر در شیراز،درمان بواسیر با لیزر شیراز،درمان بواسیر و شقاق با لیزر در شیراز،درمان بواسیر با لیزر،درمان بواسیر با لیزر در مشهد
توضیحاتی در مورد بواسیر
بواسیر بیماری مزمن و دردناکی است که متاسفانه اکثر مبتلایان از ابراز آن خودداری می کنند.بواسیر عبارت است از سیاهرگ های گشادشده (واریسی) در راست روده یا مقعد. بواسیر ممکن در مجرای مقعدی (بواسیر داخلی) یا در مدخل مقعد (بواسیر خارجی) واقع شده باشد. بواسیر ممکن است سال ها وجود داشته باشد اما تنها با وقوع خونریزی بدان پی برده شود. شایعترین علت آن یبوست و اسھال طولانی و زور زدن مدفوع می باشد. ھر ٣ عامل فوق سبب افزایش فشار داخل شکم شده و مانع بازگشت خون وریدی در مخرج می شوند. ھر عامل دیگری نیز که مانع بازگشت خون ورید بشود می تواند از علل آن باشد.ارث نقش قابل توجھی در ایجاد بواسیر ندارد اما چون شیوع آن بالا می باشد می تواند در افراد متعددی از یک خانواده وجود داشته باشد. خاصه این که رژیم غذایی یک خانواده اغلب مشابه است.
دو نوع هموروئید وجود دارد :
– هموروئیدهای داخلی: بارز ترین علامت هموروئیدهای داخلی خونریزی روشن همراه با اجابت مزاج است شما خون قرمز روشن را در هنگام تمیز کردن خودتان می بینید در اغلب موارد، آنها باعث درد نمی شود.
– هموروئیدهای خارجی: هموروئیدهای خارجی سبب خارش و سوزش در ناحیه مقعد می شود آنها اغلب باعث درد و گاهی اوقات خونریزی به ویژه هنگام پاک کردن پس از اجابت مزاج می شوند گاهی اوقات، نشستن با بواسیر خارجی بسیار ناراحت کننده است.
٩% بواسیرھا بدون علامت ھستند. تظاھرات شایع ومھم ھموروئید – علائم: ٩۵ می باشد علائم در بواسیر داخلی و protrusion خونریزی بدون درد و بیرون زدگی خارجی متفاوت است. شایعترین بواسیر داخلی علامت خونریزی قرمز روشن است و معمولا توام با درد نیست. احساس دفع ناکامل مدفوع و عدم تخلیه کامل روده و نیز ترشح اطراف مخرج و رطوبت آن و گاھی نیز توده ھا و تورم مخرج که با زور بیشتر می شود از دیگر علائم آن است. در این مطلب از سایت جسارت به درمان بواسیر با لیزر می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
بیماری بواسیر
بواسیر از علل سرطان روده نیست اما بواسیر وجود ھمزمان سرطان روده را نفی نمی کند و چون سن شیوع سرطان روده بالای ۴٠ سالگی ( مثل ھموروئید است) و بعلاوه علامت شایع ھر دو بیماری( ھموروئید و سرطان روده) خونریزی است لذا در ھمه موارد ھموروئید( خاصه در بالای ۴٠ سالگی) و بخصوص اگر علامت شایع آن خونریزی باشد بیمار را باید جھت تشخیص دقیق تر مورد اندوسکوپی (رکنوسگیموئیدسکپی) قرار داد. از دیگر علل خونریزی مخرج پولیپ رکتوم( راست روده) و شقاق مخرج است که آنھا ھم در (رکتوسیگموئیدسکپی) مشخص می شوند. بواسیر خارجی معمولا سبب برجستگی یا تورم به اندازه نخود یالوبیا در مخرج یااطراف آن می شود و گاھی نیز سبب دفع خون روشن می شود. به دو نکته مھم توجه فرمائید اول اینکه بواسیر معمولا سبب دفع خون سیاھرنگ نمی شود و دوم اینکه در صورت دفع خون باید علل دیگری را بررسی و جستجو نمود.
درمان بواسیر
– درمان داروئی (کنسرواتیو و غیر جراحی): در بواسیر درجه ١ که تنھا علامت آن خونریزی در زمان دفع می باشد و در نوع درجه ٢ اقدامات کنسرواتیو و غیر جراحی مثل افزودن فیبر غذای ملین و پرھیز از زور زدن و نیز استفاده از لگن آب گرم) معمولا روز سبب درمان بیماری می شود روزانه حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم فیبر غذایی – در طی ۵ بصورت میوه جات و سبزیجات تازه یا سالاد باید استفاده نمائید. افزایش فیبر غذایی می شود و رگھای گشاد شده به (STRAINING) سبب دفع یبوست و مانع زور زدن تدریج جمع می شوند تنھا استثناء دستور فوق، بواسیر بعلت اسھال طولانی مثلا در جریان کولیت اولسروز می باشد و البته در این موارد باید اسھال را درمان نمود. لگن ٣٧ ) بصورتی که مطبوع بیمار باشد روزانه ٣بار و ھر دفعه ٢٠ دقیقه سبب – آب گرم( ۴٠ کاھش فعالیت و توان اسفنکترھای مخرج و به تبع آن کاھش فشار داخل مخرج می شود.
- ۹۷/۱۰/۰۲